Powered by ZigaForm version 3.9.8.9.5

Bestilling og levering

Bestilling

Vores borde bestilles ved at sende en mail til info@compono.dk, hvori du skriver størrelsen på bordet, typen af ben, farve og så dit navn, adresse og telefonnummer. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre, og vi bruger dem udelukkende til at kontakte dig og arrangere evt. levering. Du er selvfølgelig velkommen til at skrive til os, inden du bestiller, hvis du har spørgsmål. Bestiller du et bord hos os, så er der nogle få ting, du skal være opmærksom på. Bestillinger kan som udgangspunkt ikke fortrydes, da alle borde laves på ordre og på mål. Der er således ingen returret på vores borde, medmindre det selvfølgelig handler om fejl eller mangler på bordet.

Nedenstående betragtes ikke som fejl:

Alle vores borde er håndlavede. Det betyder, at der kan forekomme mindre afvigelser i bordenes mål, hvilket som regel er indenfor +/- 1 cm. Da Skråen og Silden er samlet af mange mindre stykker træ, er bordpladerne ikke altid helt plane. Det er ikke noget, man ser med det blotte øje, og bordpladen sætter sig som regel, når bordet har stået et par dage. Har man et ujævnt gulv, så anbefaler vi vores metalben med stillesko for øget stabilitet. Alternativt kan man anvende filtdupper under benene, hvis man bestiller træben eller bukke.

Træ er et naturmateriale, der vil blive ved med at arbejde, efter det er kommet indendørs. Planken er lavet i lufttørret træ, og her vil plankerne give sig, efterhånden som de vender sig til indeklimaet i din stue; i de fleste tilfælde har det ingen praktisk betydning. Silden og Skråen er lavet af ovntørret træ, og derfor er risikoen for, at træet giver sig, noget mindre end med Planken. Det mest almindelig er, at der af og til forekomme mindre sprækker mellem plankerne i bordpladerne, dels fordi plankerne ikke altid er helt lige, og dels fordi træet arbejder og giver sig alt efter fugtigheden i omgivelserne. Du kan derfor opleve, at sprækkerne bliver lidt større eller mindre, når det har stået lidt tid derhjemme. Det er helt naturligt og svært at undgå, når man arbejder med træ. Endepladerne til Silden og Skråen er lavet af det samme træ som selve bordene, og de skal opbevares i samme temperatur og luftfugtighed som selve bordet for at forhindre, at de ændrer form. Desuden bør de opbevares liggende af samme årsag. Gør man det, er det højst usandsynligt, at de giver sig særligt meget. Vi har endnu ikke oplevet, at endeplader har ændret form i nogen nævneværdig grad, men da de er lavet af træ, kan det ske, særligt hvis de ikke opbevares korrekt. Finéren er lavet af flere, mindre stykker krydsfiner, der er samlet med lim og skruer. Krydsfineren er ovntørret, men der kan alligevel forekomme mindre revner, når træet arbejder. Det har dog ingen praktisk betydning.

Hvis du vil vide mere om hvordan og hvor meget træet arbejder, så kig under "vores materialer" eller send os en mail.

Farverne kan variere. De enkelte planker tager af og til forskelligt imod farve, og oplevelsen af en farve varierer alt efter lyset i det rum, bordet står i.

Der kan forekomme mindre knasthuller og mærker på plankerne. Vi bruger primært bæredygtigt produceret træ, hvilket også betyder, at vi ikke smider træ væk, fordi det har mindre fejl eller trænger til en solid slibning. Selvom vi altid er omhyggelige i slibningen, kan vores borde derfor godt have mærker og spor fra slibningen.

De ovenstående punkter er således ikke fejl, der giver ret til at returnere bordet, men naturlige konsekvenser af, at vi bruger et levende naturmateriale. Vi anbefaler desuden altid, at du køber olie og sandpapir til at vedligeholde bordet, da træet af og til kan "rejse sig" efter den første oliering.

Produktionstiden varierer, men er som regel mellem 3-5 uger, nogle gange dog lidt kortere eller længere. Skal du bruge bordet til en speciel lejlighed, så skriv til os - hvis vi har tid, så hjælper vi gerne med at imødekomme særlige ønsker. På ordrer hvor bordet ikke skal olieres, tager det som regel kortere tid. I perioder med travlhed eller problemer med levering af materialer kan der godt gå længere tid end 5 uger, før et bord er færdigt. Det sker dog ganske sjældent, men af disse grunde kan vi desværre ikke garantere, at dit bord er færdig på en fast dato - men vi gør det altid så hurtigt, vi kan.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Din bestilling er først gældende, når du har fået svar fra os, og vi har aftalt detaljerne i fællesskab. Når aftalen er indgået er den bindende, og du har som sagt ikke mulighed for at fortryde købet, da alt laves på bestilling. Skulle du dog alligevel fortryde, så skriv til os hurtigst muligt. Hvis vi ikke har købt ind til eller er gået igang med din bestilling, så kan du som regel godt fortryde alligevel, selvom du ikke har krav på det.

Betaling

Betaling foregår via mobile pay eller bankoverførsel, og du modtager en faktura med betalingsoplysninger, når bordet er klar til afhentning eller levering.

Afhentning

Alle borde kan afhentes i Udsholt, nærmere bestemt hos Nordkystens Tømmerhandel på adressen Udsholt Byvej 2, 3230 Græsted. Du kan se deres åbningstider på nordkystenstommerhandel.dk.

Levering

Hvis du gerne vil have dit bord leveret, så skriver du bare det i din bestilling til os. Vi aftaler først detaljerne omkring leveringen, når bordet er færdigt. Det skyldes, at der er en del processer, som et bord skal igennem, og nogle gange sker det, at det bliver forsinket. Det er derfor nemmere at aftale dato og tidspunkt, når det er færdigt og klar til at blive sendt afsted. 

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan afvise at modtage et bord, når du får det leveret. Lever bordet af den ene eller anden grund ikke op til dine forventninger, er du stadig forpligtet til at tage imod det. Skulle der være fejl på bordet, så kommer vi selvfølgelig og udbedrer dem, eller sender et nyt bord til dig uden yderligere omkostninger.

Levering i Hovedstadsområdet og Nordsjælland. For levering af borde på 200 cm og derunder ligger prisen som udgangspunkt på 500 kr. Skriv gerne, hvis du skal have leveret et større bord, her kan prisen nemlig godt være lidt højere.

Levering i resten af landet. Vi har desværre ikke nogen faste kørsler til resten af landet, men vi kan selvfølgelig godt arrangere levering alligevel. Priserne er derfor som regel også højere, men det kan variere. Vi bruger enten fragtopgaver.dk, hvor opgaven udbydes til flere fragtmænd, der så kan byde på den, eller også bruger vi mover.dk. Hos sidstnævnte kan du også selv udregne en pris med det samme. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål angående levering, så finder vi ud af, hvordan vi får dit bord hjem til dig.

Levering er som udgangspunkt til kantsten/hoveddøren, men vi kan sagtens arrangere hjælp til opbæring, hvis du har brug for det.