ZigaForm version 5.0.1

Finéren


OM FINÉREN

Finéren er vores nye krydsfinerbord. Vi benytter krydsfiner, der er lavet af bæredygtigt, ovntørret fyrretræ, og det har et fugtindhold på ca. 10%, hvilket betyder, at træet er så tørt, at det ikke skal tørre yderligere op, når det kommer indenfor. Derfor er risikoen for, at bordet slår sig minimal. Kan du godt li' krydsfinerslooket, og vil du samtidig gerne have et bæredygtigt bord, der er særdeles klimavenligt, så er Finéren lige noget for dig.

Finéren kan laves både som spisebord og sofabord.

Vil du gerne bestille Finéren, så send os en mail til info@compono.dk med størrelsen på bordet, valg af ben samt farve, og dit navn og adresse.


 


PRISER

Vi laver Finéren i alle størrelser, og du kan få et bord i lige præcis den størrelse, du godt kunne tænke dig. Du kan finde et par priseksempler herunder.

 130x70 inkl. grå metalbukke  160x75 inkl. grå metalbukke  180x80 inkl. grå metalbukke
 1.700 kr.  2.300 kr.  2.900 kr.

Hvis du gerne vil have Finéren i en anden størrelse, så kan du selv nemt regne prisen ud. Bordet kan laves i alle længder og bredder, og det koster 2.000 kr. pr. m2, hvilket inkluderer grå metalbukke og oliering. Et bord på fx 200x90 vil derfor koste 2 x 0.8 x 2.000 = 3.600 kr. Du kan se andre typer bordben længere nede på siden, vi har både ben til spiseborde og sofaborde.

For borde over 200 cm. i længden er der et tillæg på 500 kr. For borde mellem 250 og 300 cm. er tillægget på 1.000 kr. og for borde på mere end 300 cm er tillægget 2.000 kr. Dette skyldes, at så store borde er svære at håndtere og derfor kræver ekstra hænder at lave.


 


BORDBEN

Spisebordsben

Som standard kommer Finéren med grå metalbukke, og de er inkluderet i prisen. Du kan dog også vælge nogle af de andre bordben, vi også sælger. De sortlakerede metalben og de koniske træben er skråtstillede ca. 10 grader og er ca. 70 cm lange. Model A og X er ligeledes 70 cm. høje og 80 cm. brede.

Du kan se priserne herunder. Prisen inkluderer montering af benbeslag, så benene kan skrues af og på ved håndkraft (Model A og X monteres dog med skruer).

 Sortlakerede metalben  Træben i ubehandlet eg, hvid- eller sortmalet bøg  Model A/X
 800 kr.  1000 kr.  1.700/2.000 kr.

Sofabordsben

Hvis du gerne vil have Finéren som sofabord, så kan det sagtens lade sig gøre. Både vores sortlakerede metalben og de tre slags træben, som du kan se her ved siden af, fås nemlig også i kortere udgaver.

Metalbenene er 45 cm lange, men træbenene kan fås i forskellige længder. Benene i hvidmalet bøg måler 38 cm, i sortmalet bøg fås de i både, 38, 41 og 48 cm, mens de i ubehandlet eg fås i 38 eller 41 cm's længde. Der er altså god mulighed for at skabe sig et helt unik og personligt sofabord.

Metalbenene koster 700 kr, mens alle træben koster 600 kr. uanset længde.


FARVER

Finéren kan bestilles ubehandlet eller olieret i en af vores farver. Ud over at farve træet gør olien, at bordet er beskyttet mod væsker. Dog må du forvente, at bordet skal have et nyt lag olie i ny og næ. Hvis du gør det, vil bordet holde i rigtig mange år. Du kan se, hvordan farverne ser ud på forskellige borde på Instagram, under "vores farver", eller se dem herunder. Hvis du hellere vil have en anden farve, end dem vi lige har her på siden, så er du velkommen til at skrive til os.

Oliering er inkluderet i prisen.


 

Teak

Hvid

Mørk eg

Grå

Mørk brun

Brun

Lys nød

Tjære

Ibenholt

Sort

 


 

Klik her for at fravælge at dele anonymiseret data med Google Analytics.