Powered by ZigaForm version 4.5.4

Skråen


OM SKRÅEN

Skråen er Sildens fætter. Det er ligeledes lavet af ovntørrede planker, men i stedet for at danne et sildebensmønster, består Skråen af skråtlagte planker. Desuden er de planker, vi bruger til Skråen forsynet med FSC-mærket, hvilket betyder, at det kommer fra skove, der dyrkes på en bæredygtig måde. Skråen er således et meget klimavenligt bord.

Skråen kan laves i alle størrelser og både som spisebord og sofabord.

Vil du gerne bestille Skråen, så send en mail til info@compono.dk med størrelsen på bordet, valg af ben samt farve, og dit navn og adresse.


 


TRÆSORTER

Som standard laver vi Skråen i ovntørret, FSC-mærkede fyrretræsplanker. Vi har dog også mulighed for at lave Skråen i andre træsorter, fx ask, eg eller pitch pine. Disse planker kan desuden være i forskellige bredder alt afhængig af træsorten.

Derfor kan priserne også godt variere lidt. Hvis du er interesseret i Skråen i en anden træsort, så tøv ikke med at skrive til os, så finder vi sammen ud af en pris. Herunder kan du se priserne på Skråen i fyr.

 


 


PRISER

Vi laver Skråen i stort set alle størrelser, og du kan få det i lige præcis den størrelse, du godt kunne tænke dig. Du kan finde et par priseksempler herunder.

 130x70 inkl. grå metalbukke  160x80 inkl. grå metalbukke  180x90 inkl. grå metalbukke
 1.900 kr.  2.700 kr.  3.400 kr.

Du kan også få Skråen i lige præcis de mål, der passer hjem til dig, fx som langbord eller sofabord. Prisen er 2.150 kr. pr. m2. hvilket inkluderer grå metalbukke og oliering. Vil du gerne have et bord på fx 120x60, så koster det altså 1.2 x 0.6 x 2.150 = 1.550 kr. Du kan se andre typer bordben længere nede på siden, vi har både ben til spiseborde og sofaborde.

Vær opmærksom på, at vi har et tillæg på 200 kr. for borde, der er bredere end 80 cm, uafhængigt af længden på bordet. For borde over 200 cm. i længden er der et tillæg på 500 kr. For borde mellem 250 og 300 cm. er tillægget på 1.000 kr. og for borde på mere end 300 cm er tillægget 2.000 kr. Dette skyldes, at så store borde er svære at håndtere og derfor kræver ekstra hænder at lave.


 


BORDBEN

Spisebordsben

Som standard kommer Skråen med grå metalbukke, og de er inkluderet i prisen. Du kan dog også vælge nogle af de andre bordben, vi også har. De sortlakerede metalben og de koniske træben er skråtstillede ca. 10 grader og er ca. 70 cm lange. Model A og X er ligeledes 70 cm. høje og 80 cm. brede.

Du kan se priserne herunder. Prisen inkluderer montering af benbeslag, så benene kan skrues af og på ved håndkraft (Model A og X monteres dog med skruer).

 Sortlakerede metalben  Træben i ubehandlet eg, hvid- eller   sortmalet bøg  Model A/X
 800 kr.  1000 kr.  1.700/2.000 kr.

Sofabordsben

Hvis du gerne vil have Skråen som sofabord, så kan det sagtens lade sig gøre. Både vores sortlakerede metalben og de tre slags træben, som du kan se her ved siden af, fås nemlig også i kortere udgaver.

Metalbenene er 45 cm lange, men træbenene kan fås i forskellige længder. Benene i hvidmalet bøg måler 38 cm, i sortmalet bøg fås de i både, 38, 41 og 48 cm, mens de i ubehandlet eg fås i 38 eller 41 cm's længde. Der er altså god mulighed for at skabe sig et helt unik og personligt sofabord.

Metalbenene koster 700 kr, mens alle træben koster 600 kr. uanset længde.


FARVER

Planken kan bestilles ubehandlet eller olieret i en af vores farver. Ud over at farve træet gør olien, at bordet er beskyttet mod væsker. Dog må du forvente, at bordet skal have et nyt lag olie i ny og næ. Hvis du gør det, vil bordet holde i rigtig mange år. Du kan se, hvordan farverne ser ud på forskellige borde på Instagram, under "vores farver", eller se dem herunder. Hvis du hellere vil have en anden farve, end dem vi lige har her på siden, så er du velkommen til at skrive til os.

Oliering er inkluderet i prisen.


 

TEAK

Hvid

Mørk eg

Grå

Mørk brun

Brun

Lys nød

Tjære

Ibenholt

SortENDEPLADER

Vi laver også Skråen med endeplader, der kan tages af og gemmes væk, når man ikke skal bruge dem. Skråen kan laves med enten én eller to endeplader, der er 45 cm. lange, og så selvfølgelig bordets bredde. Det betyder, at man fx kan have et bord, der er 140 cm langt til hverdag, hvilket er perfekt til 4 personer, og så udvide bordet til 230 cm, hvor man nemt kan være 8-10 personer omkring. Skråen med endeplader laves ved, at bordpladen laves i sin fulde længde, hvorefter enderne skæres af til plader, og beslagene monteres på hhv. bordpladen og endepladerne. Dermed får man et bord, hvor sildebensmønstret forsætter ud i pladerne, som du kan se her til højre.

Pga. de beslag, som endepladerne monteres på, kan man ikke få Skråen med endeplader med grå metalbukke eller Model A/X-ben, men i stedet med sortlakerede metalben eller de tre forskellige slags træben. Desuden skal bordet være mindst 80 cm. bredt for at få plads til både bordben og beslag under bordpladen.

Hvis du godt kunne tænke dig Skråen med endeplader, så skriv gerne til os, så finder vi ud af, hvilke mål, der passer bedst til dine behov samt selvfølgelig en pris på det.