fbpx

Andre møbler

Ud over vores plankeborde og sildebensborde laver vi også meget gerne bænke, TV-møbler, reoler, sideborde og meget mere. Skriv meget gerne til os på info@compono.dk, hvis der er noget, du gerne vil have lavet, så ser vi på det sammen. Du kan se lidt af de ting, vi tidligere har lavet herunder.


Krydsfiner

Vi prøver at bruge bæredygtigt producerede materialer, når det er muligt, og det krydsfiner, der er base i mange af vores sildebensborde, er også FSC-mærket. Vi får dog stadig en del til overs, når vi skærer pladerne til, og her kan du se nogle bud på, hvad vi kan lave af vores overskudskrydsfiner. Alle tingene kan selvfølgelig laves på mål og til en fornuftig pris. Kontakt os, hvis du er interesseret i at få lavet noget lignende, eller du har andre idéer, som du gerne vil føre ud i livet.


Specialopgaver

Selvom du ikke lige kan finde det, du leder efter her på hjemmesiden, så betyder det ikke, at vi ikke kan lave det, du skal bruge. Skriv gerne til os, så ser vi på mulighederne sammen. Herunder kan du se et udvalg af de ting, vi har lavet tidligere.



Klik her for at fravælge at dele anonymiseret data med Google Analytics.