fbpx

Finéren

Her kan du læse mere om vores krydsfinerbord, Finéren. Bestilling af bordet foregår via mail til info@compono.dk.


Finéren

Finéren er vores nye krydsfinerbord. Vi benytter krydsfiner, der er lavet af bæredygtigt, FSC-mærket fyrretræ.

Krydsfiner er generelt slidstærkt, og når det vendes som her, får man et bord, der er helt utroligt holdbart.


Om materialerne

Vi benytter som nævnt krydsfiner, der er lavet af bæredygtigt produceret, ovntørret fyrretræ. Kan du godt li’ krydsfinerslooket, og vil du samtidig gerne have et bæredygtigt bord, der er særdeles klimavenligt, så er Finéren lige noget for dig. Bordpladen er ca. 5 cm tyk.


Priser

Finéren kan laves i alle bredder og længder, og prisen er 3.000 kr. pr. m2. Et bord på 140×80 vil fx koste 1,4 x 0,8 x 3000 = 3.360 kr. Dertil kommer ben, som du kan se mere til længere ned på siden.

– Brug for hjælp til at udregne en pris?

De mange muligheder kan gøre det lidt uoverskueligt at udregne priser selv, så hvis du har brug for hjælp, må du meget gerne skrive – så regner vi på det for dig.


Bordben

Herunder kan du se vores forskellige slags bordben. Vi kan dog også sagtens bestille andre slags bordben hjem, så finder du ikke noget, du synes er pænt, så skriv gerne til os omkring andre muligheder.

SpisebordsbenSofabordsbenBænkben
Sorte metalben900 kr.800 kr.
Træben1100 kr.700 kr.800 kr.
Trapez-ben1300 kr.1000 kr.
X-ben1500 kr.1000 kr.700 kr.

Farver

Silden kan bestilles ubehandlet eller olieret i en af vores farver. Ud over at farve træet gør olien, at bordet er beskyttet mod væsker. Dog må du forvente, at bordet skal have et nyt lag olie i ny og næ. Hvis du gør det, vil bordet holde i rigtig mange år. Du kan se, hvordan farverne ser ud på forskellige borde på Instagram, under “vores farver”, eller se dem herunder. Hvis du hellere vil have en anden farve, end dem vi lige har her på siden, så er du velkommen til at skrive til os.

Oliering er inkluderet i prisen. Farveprøverne herunder er desuden lavet på fyr, og på borde af ask og eg kan farven godt variere en smule fra nedenstående. Har du spørgsmål til det, er du velkommen til at skrive til os.


 
Klik her for at fravælge at dele anonymiseret data med Google Analytics.