fbpx

Om Compono

Ordet Compono stammer fra latin og betyder at skabe eller at bygge. Det er netop ønsket om at skabe flotte og naturlige plankeborde og sildebensborde, der ligger til grund for Compono. Mange af de møbler, som man kan købe i de store møbelkæder, er lavet af mere eller mindre kunstige materialer, og hvis de indeholder træ, så er det tit i form af forskellige slags plader. Disse plader består ofte af restprodukter fra anden produktion i form af savsmuld, eller af mindre træstave. Plader af disse materialer kan indlysende nok kun hænge sammen vha. lim, og deres udseende har derfor ikke meget med et rigtigt træ at gøre. Vi vil gerne gøre det anderledes, nemlig ved at lave borde, hvor træet optræder så naturligt som muligt.

Det gør vi til dels fordi, det ganske enkelt giver et smukkere bord. Men vi mener faktisk også, at det skaber et bedre udgangspunkt for et hyggeligt måltid, når man samles omkring et bord, der består af rene naturmaterialer i stedet for et bord lavet af trærester, der er limet sammen for derefter at blive fragtet den halve verden rundt.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.Klik her for at fravælge at dele anonymiseret data med Google Analytics.