fbpx

Planken i lufttørret gran

Her finder du information om Planken i lufttørret gran. Bestilling foregår via mail til info@compono.dk.

Om Planken i lufttørret gran

Planken i lufttørret gran er vores bud på et plankebord, der er til at betale. Plankerne, vi bruger, er kraftige og kan fås meget brede (op til 30 cm), hvilket giver et mere råt og rustikt plankebord.

Det er desværre ikke muligt at lave denne udgave af Planken med endeplader.


Om materialerne

Planken laves i 4,5 cm. tykke granplanker. Træet er ikke ovntørret, hvilket betyder, at plankerne vil fortsætte med at tørre efter, at de er kommet indenfor. Det betyder, at de kan ændre form. Læs mere om det her. Fordelen ved disse planker er, at de er billige, og dette bord giver altså rigtig god “value for money”, såfremt man kan leve med, at plankerne kan give sig lidt.

Plankerne fås i 10, 15, 20, 25 og 30 cm’s bredde, og man kan kombinere dem, som man ønsker. Det giver masser af muligheder for at designe sig et helt unikt bord.


Priser

Planken i lufttørret gran koster 2.500 kr. pr. m2. Vil du gerne have et bord fx 140×80, koster det altså 1,4 x 0,8 x 2500 = 2.800kr. Dertil kommer ben, her kan du vælge mellem dem herunder, eller vælge at finde og montere dem selv.

– Brug for hjælp til at udregne en pris?

De mange muligheder kan gøre det lidt uoverskueligt at udregne priser selv, så hvis du har brug for hjælp, må du meget gerne skrive – så regner vi på det for dig.


Bordben

Herunder kan du se vores forskellige slags bordben. Vi kan dog også sagtens bestille andre slags bordben hjem, så finder du ikke noget, du synes er pænt, så skriv gerne til os omkring andre muligheder.

SpisebordsbenSofabordsbenBænkben
Sorte metalben900 kr.800 kr.
Træben1100 kr.700 kr.800 kr.
Trapez-ben1300 kr.1000 kr.
X-ben1500 kr.1000 kr.700 kr.

Farver

Silden kan bestilles ubehandlet eller olieret i en af vores farver. Ud over at farve træet gør olien, at bordet er beskyttet mod væsker. Dog må du forvente, at bordet skal have et nyt lag olie i ny og næ. Hvis du gør det, vil bordet holde i rigtig mange år. Du kan se, hvordan farverne ser ud på forskellige borde på Instagram, under “vores farver”, eller se dem herunder. Hvis du hellere vil have en anden farve, end dem vi lige har her på siden, så er du velkommen til at skrive til os.

Oliering er inkluderet i prisen. Farveprøverne herunder er desuden lavet på fyr, og på borde af ask og eg kan farven godt variere en smule fra nedenstående. Har du spørgsmål til det, er du velkommen til at skrive til os.


Klik her for at fravælge at dele anonymiseret data med Google Analytics.