fbpx

Planken


OM PLANKEN

Planken er vores bud på et plankebord, der er til at betale. Plankerne, vi bruger, er kraftige og kan fås meget brede (op til 30 cm), hvilket giver et mere råt og rustikt plankebord. Træet er ikke ovntørret, hvilket betyder, at plankerne vil fortsætte med at tørre efter, at de er kommet indenfor. Det betyder, at de kan ændre form. Læs mere om det under menupunktet "Vores materialer". Fordelen ved disse planker er, at de er billige, og dette bord giver altså rigtig god "value for money", såfremt man kan leve med, at plankerne kan give sig lidt.

Vi kan også lave Planken i ovntørret egetræ eller douglasgran. Læs mere om det under "træsorter".

Planken kan bestilles både som spisebord og sofabord.

Vil du gerne bestille Planken, så send en mail til info@compono.dk med størrelsen på bordet, valg af ben samt farve, og dit navn og adresse. Hvis du er usikker på noget, er du selvfølgelig også velkommen til at skrive til os med spørgsmål.


 


TRÆSORTER

Planken laves som standard i planker i lufttørret gran, der er 4,5 cm tykke og op til 30 cm. brede. Vi har dog også mulighed for at lave dem i ovntørrede planker i både gran og egetræ, hvilket kan være både med og uden naturkanter. Disse planker fås også i forskellige bredder op til 40 cm og med en tykkelse på 3 cm. Priserne afhænger af antallet af planker, om det skal være med eller uden naturkant og så selvfølgelig størrelsen.

Priserne herunder er på Planken lavet i lufttørret gran. Hvis du gerne vil have et plankebord i ovntørret gran eller eg, så er du meget velkommen til at skrive til os for at høre nærmere om muligheder og priser.


 


PRISER

Vi laver Planken i stort set alle størrelser, og du kan få et bord i lige præcis den længde, du godt kunne tænke dig. Du kan finde et par priseksempler herunder. I eksemplet består bordet af tre planker på ca. 25 cm's bredde.

 130x75 inkl. grå metalbukke  160x75 inkl. grå metalbukke  180x75 inkl. grå metalbukke
 1.700 kr.  2.000 kr.  2.200 kr.

Hvis du gerne vil have Planken i en anden størrelse, fx som et sofabord eller langt spisebord, så kan du selv nemt regne prisen ud. Prisen er 1.850 kr. pr. m2. hvilket inkluderer grå metalbukke og oliering. Vil du gerne have et bord på fx 150x80, så koster det altså 1.5 x 0.8 x 1.850 = 2.220 kr.

Planken kan laves af planker i mange forskellige bredder. De er alle ca. 4,5 cm tykke, men kan fås ca. 10, 15, 20, 25, eller 30 cm brede. Der er med andre ord masser af muligheder for at få et unikt bord, for du kan helt selv bestemme, hvordan plankerne skal sammensættes.

Vær opmærksom på, at vi har et tillæg på 200 kr. for borde, der er bredere end 80 cm, uafhængigt af længden på bordet. For borde over 200 cm. i længden er der et tillæg på 500 kr. For borde mellem 250 og 300 cm. er tillægget på 1.000 kr. og for borde på mere end 300 cm er tillægget 2.000 kr. Dette skyldes, at så store borde er tunge og svære at håndtere og derfor kræver ekstra hænder at lave.


 


BORDBEN

Spisebordsben

Som standard kommer Planken med grå metalbukke, og de er inkluderet i prisen. Du kan dog også vælge nogle af de andre bordben, vi også sælger. De sortlakerede metalben og de koniske træben er skråtstillede ca. 10 grader og er ca. 70 cm lange. Model A og X er ligeledes 70 cm. høje og 80 cm. brede.

Du kan se priserne herunder. Prisen inkluderer montering af benbeslag, så benene kan skrues af og på ved håndkraft (Model A og X monteres dog med skruer).

 Sortlakerede metalben  Træben i ubehandlet eg, hvid- eller   sortmalet bøg  Model A/X
 800 kr.  1000 kr.  1.700/2.000 kr.

Sofabordsben

Hvis du gerne vil have Planken som sofabord, så kan det sagtens lade sig gøre. Både vores sortlakerede metalben og de tre slags træben, som du kan se her ved siden af, fås nemlig også i kortere udgaver.

Metalbenene er 45 cm lange, men træbenene kan fås i forskellige længder. Benene i hvidmalet bøg måler 38 cm, i sortmalet bøg fås de i både, 38, 41 og 48 cm, mens de i ubehandlet eg fås i 38 eller 41 cm's længde. Der er altså god mulighed for at skabe sig et helt unik og personligt sofabord.

Metalbenene koster 700 kr, mens alle træben koster 600 kr. uanset længde.


FARVER

Planken kan bestilles ubehandlet eller olieret i en af vores farver. Ud over at farve træet gør olien, at bordet er beskyttet mod væsker. Dog må du forvente, at bordet skal have et nyt lag olie i ny og næ. Hvis du gør det, vil bordet holde i rigtig mange år. Du kan se, hvordan farverne ser ud på forskellige borde på Instagram, under "vores farver", eller se dem herunder. Hvis du hellere vil have en anden farve, end dem vi lige har her på siden, så er du velkommen til at skrive til os.

Oliering er inkluderet i prisen.


 

TEAK

HVID

MØRK EG

GRÅ

MØRK BRUN

BRUN

LYS NØD

TJÆRE

IBENHOLT

SORT

 


 

Klik her for at fravælge at dele anonymiseret data med Google Analytics.