fbpx

Sildebensborde

Vi har vel nok Danmarks største udvalg af forskellige sildebensborde. Vores sildebensbord kalder vi Silden, og den kan laves i alt fra det klassiske sildebensparket til større planker i bæredygtigt, FSC-mærket fyrretræ, men vi kan også lave det andre træsorter og forskellige størrelser parketstave og planker. Vores koncept er, at intet er standard – du bestemmer altså helt selv alt fra størrelsen på bordet til farve og typen af bordben.

Silden kan laves både firkantet og rundt, og det kan også laves som bænk eller sofabord. Det er desuden muligt at lave bordene med endeplader.


Silden i fyr

Vores billigste sildebensbord lavet i ovntørret, FSC-mærket fyr. Bordet laves som standard uden kantlister, men de kan tilkøbes.
Prisen starter på 3.000 kr. pr. m2.

Silden i sildebensparket

Det klassiske sildebensbord. Kan laves i stave af både eg og ask, som kan lægges i mange forskellige mønstre. Kantliste er standard.
Prisen starter på 4.500 kr. pr. m2.


Silden i Pitch Pine

Sildebensbord i en amerikansk fyrretræssort, der er kendetegnet ved at være stort set knastfri. Plankerne fås i op til 23 cm’s bredde. Kantlister er standard.
Priser fra 5.000 kr. pr. m2.

Silden i askeplanker

Sildebensbord i asketræsplanker. De er normalt 13 cm. brede, men de fås også bredere. Kantlister er standard.
Priser fra 4.500 kr. pr. m2.


Silden i egetræsplanker

Sildebensbord i egetræsplanker. Plankerne fås i op til 22 cm’s bredde. Kantlister er standard.
Priser fra 4.500 kr. pr. m2.Klik her for at fravælge at dele anonymiseret data med Google Analytics.