fbpx

Velkommen til compono.dk.

Vi er et lille firma med base i København, der laver håndbyggede plankeborde og sildebensborde. Vores borde er enkle, flotte og ikke mindst til at betale. Desuden prioriterer vi bæredygtige materialer, når det kan lade sig gøre, og flere af vores borde laves primært af træ, der er FSC-mærket. Det betyder, at træet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Her på siden finder du billeder af og information om vores forskellige plankeborde og sildebensborde. Nedenfor kan du se et udpluk af nogle af de borde, vi laver. Du kan finde mere information om dem under menupunktet "Plankeborde".

Vores borde laves på mål, men vi har også et lille lager af sildebensborde i de mest almindelige størrelser - læs mere om det under "Silden".

Vi åbner altid gerne værkstedet for en snak omkring dit nye bord. Ønsker du at komme forbi, sender du bare en mail, så finder vi en dag hurtigst muligt. 

HÅNDBYGGEDE PLANKEBORDE

Vi laver plankeborde og sildebensborde i hånden. Hvert enkelt bord er unikt og alt laves på mål. Du kan altså få dit bord præcis, som du vil have det.

Se vores borde her

FIND OS

Vi har værksted i Kbh, og du er altid velkommen til en snak om dit nye bord. Vi sender også gerne billeder af vores forskellige møbler, eller svarer på andre spørgsmål.

BESTILLING

Vil du gerne bestille et af vores borde? Bestilling foregår ved at sende en mail til info@compono.dk med dine ønsker.

Læs mere om bestilling her

VORES MATERIALER

Vi forsøger altid at finde de bedste materialer, og vi udvælger selv hver enkel planke eller bræt. Vi benytter desuden FSC-mærket træ til flere af vores borde.

Læs mere om vores materialer

AFHENTNING OG LEVERING

Alle borde kan afhentes i København eller Udsholt efter aftale. Vi kan også arrangere levering af borde til hele Danmark, hvis du ikke selv har mulighed for at afhente.

Læs mere om afhentning og levering

SPØRGSMÅL ?

Er du i tvivl om noget vedrørende vores borde, eller har du spørgsmål til pris, materialer eller andet? Så tøv ikke med at skrive til os på info@compono.dk.

Klik her for at fravælge at dele anonymiseret data med Google Analytics.